Zoek je Veiligheidshuis
Nieuwsbrief
Doelstellingen
Downloads
Vertrouwen

ZORG- EN VEILIGHEIDSHUIS DE MARKIEZATEN

Voor een digitale inzage in het magazine 'Markiezine'. de glossy van Zorg en Veiligheidshuis De Markiezaten

Klik hier 

KRACHT EN MEERWAARDE

Op 15 januari 2014 belichtte Minister Opstelten de kracht en meerwaarde van de Veiligheidshuizen en verrichtte de officiële opening. De Minister opende het Zorg- en Veiligheidshuis door met een grote schaar een lint door te knippen. Hij werd hierin begeleid door twee danseressen. Vervolgens ontving hij uit handen van manager Berry Duckers het eerste exemplaar van een, in het kader van de opening, speciaal uitgegeven magazine.

Klik hier voor de volledige speech van Minister Opstelten

Jaarplan en Samenwerkingsconvenant

Op 18 maart 2013 presenteerde het Veiligheidshuis district Bergen op Zoom de verantwoording over 2012 en het jaarplan 2013 (let op, eerste pagina is leeg) en verwelkomde de nieuwe samenwerkingspartners Gemeente Rucphen, woningcorporatie Stadlander en Traverse Groep, organisatie voor maatschappelijk werk, officieel met de ondertekening van het samenwerkingsconvenant.

Verantwoording 2012

Hieronder vindt u de bijbehorende persberichten:
Persbericht Veiligheidshuis district Bergen op Zoom presenteert jaarplan
Persbericht Veiligheidshuis district Bergen op Zoom verwelkomt convenantpartners gemeente Rucphen, Stadlander en Traverse

Woordvoerder Veiligheidshuis Bergen op Zoom bij Onder Ons

Jonge inbrekers, overvallers en straatrovers in West-Brabant worden voortaan dichter op de huid gezeten. Dat gebeurt o.a. via een lik-op-stuk beleid. Dus zo snel mogelijk straffen, nadat ze zijn opgepakt. Maar ook ouders en andere gezinsleden daarbij betrekken. Te gast is manager en woordvoerder van het Veiligheidshuis Berry Dückers.